Welkom bij Football Kids Dubai. In januari 2018 gaan wij van start met een speciaal programma gericht voor kinderen met een Nederlands talige achtergrond. FKD zal voetbaltraining verzorgen dmv de Nederlandse taal. Dit betekend dat de voertaal van deze trainingen Nederlands zal zijn, maar waar nodig zal uiteraard Engels als ondersteuning worden gebruikt.

DE TRAININGEN

De trainingen zullen worden verzorgd door ervare en capabele Nederlandse voetbal coaches met veel ervaring in voetbal en voetbaltraining die als doel zullen hebben om de Nederlandse manier van voetballen op uw kind over te brengen. Plezier, respect en ontwikkeling van uw kind zullen centraal staan tijdens het programma!
 

PROGRAMMA

Het programma zal 12 weken duren per termijn. Elk schooljaar heeft 3 termijnen. De leeftijdsgroepen van 5 jaar tot 12 jaar zullen in diverse categorien op leeftijd worden ingedeeld. Meer informatie over de categorien volgt in December.

LOCATIE EN TIJD

De trainingen zullen plaats vinden in het Safa park aan de Wasl road in Dubai op Dinsdag en Woensdag middag na school plaats vinden. De tijden zullen tussen 4 uur en 6 uur zijn.

CONTACT

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Coach Naoifal 0561610486 of meld je hieronder aan en wij nemen contact met u op :

REGISTRATIE

PLANNING

Week No. Onderwerpen
1 Voetbalwedtrijden onderling / tournooi onderling
2 Op doel schieten / afwerken
3 Coordinatie training
4 Vriendschappelijke wedstrijd
5 Passing en aannemen
6 Techniek training
7 Op doel schieten afwerken
8 Op doel schieten / afwerken
9 1 vs 1 / 2 vs 2 duels
10 Coordinatie training
11 Vriendschappelijke wedstrijd
12 Certificaten